At leve antiinflammatorisk.

SUPERPROTEINET COLLAGEN

Annonce for Bidro.

 

Nu skal det handle om collagen.

 

 

Brug rabatkoden Fie25 når du handler på Bidro’s web.

Derudover kan du deltage i konkurrencen om 2 gratis dåser Nordic Naturals Marine Collagen på min insta!

 

 

Hvad kan Collagen?

Collagen er for tiden på manges læber, som den “nye” smarte hjælper når huden skal holde sig ungdommelig, spændstig og fast. Men hvad er det for en størrelse og hvad sker der når man indtager den dagligt?

Jeg har selv haft mulighed for, at indtage collagen de sidste 3 måneder og jeg kan ikke få armene ned over de mange gevinster der udløses med en regelmæssig indtagelse af collagenpulver.

Der findes selvfølgelig mange råvarer der indeholder collagen, men her bliver det en udfordring for mig, fordi jeg forsøger at leve efter reglen at 80 % af min kost skal være plantebaseret. Desuden findes der også den helt vidunderlige broth man kan supplere måltidet med, men når man som jeg gerne vil undgå at indtage alt for mange animalske produkter (med undtagelse af fisk), så er dette ikke mit go-to valg til hverdag.

Heldigvis findes produktet i pulverform og det er her jeg har opnået nogle meget overbevisende resultater.

Gavnligt for hele kroppen.

Der findes en masse godt at skrive om netop collagen, som ikke blot handler om den åbenlyse positive indvirkning det har på huden. Udover den kosmetiske gevinst, kan man desuden opnå mange fordele når det gælder resten af kroppen.

Helt konkret kan jeg mærke at min præstation er øget væsentligt mht træning og løb. Jeg oplever en større udholdehed og restitutionsprocessen efter en hånd træning er mindsket væsentligt. Den 47 årige krops værkende knogler og led, har også været meget taknemmelige over det daglige skud collagen, for det føles som det hele har fået en god gang smørelse. Faktisk er ordet collagen sammensat af de to græske ord “kolla” (lim) og “gen” (skabe/generere)…så pengene passer.

Jeg spiser med meget fokus på det antiinflammatoriske element, fordi det slet og ret har en positiv effekt på min sclerose, der basically handler om inflammation og en hyperaktiv respons på denne i mit immunsystem. Ikke videnskabeligt dokumenteret, men som I kan læse i mit tidlige post om netop antiinflammatorisk kost, så er ildebranden i min krop ved at være slukket og det viscerale fedt (det fedt som sidder omkring de indre organer og som skaber en inflammationstilstand i kroppen) er så godt som forsvundet.

Da collagen er decideret antiinflammatorisk og proppet med antioxidanter, der tilmed hæmmer cellernes forfald, er der altså flere fordele ved at indtage det.

Smooth operator…

I Norge er der lavet forsøg på råvaren, hvor man på 8 uger så en positiv reaktion i huden. Da collagenet binder fugten i bindevævet, bliver huden mere spændstig, fugtet og de fine linjer bliver reduceret. Derudover kan jeg se, at min hud har fået en rigtig fin glød og ligesom ser mere ensartet ud.

 

Min morgenrutine. 2 tsk Nordic Naturals Marine Collagen. 1 tsk chlorella pulver, 1 knvsp okinawakalk og 1 spsk fiskeolie. Røres op med med vand eller juice. Collagen pulveret smager friskt af jordbær, så den er også nem at putte i en smoothie

 

Nordic Naturals Marine Collagen er meget stærkt og indeholder 4200 mg Collagenpeptider pr dosis. Det opløses på få sekunder og kan drikkes på alle tider af døgnet. Den indeholder rødbedeekstrakt og har derved en flot lyserød farve og indholdet af C vitamin fra Acerola frugt bidrager til din normale dannelse af kollagen og gør at man bedre kan optage produktet.

Jeg har altid passet på min hud og været meget grundig med afrensning og fugt. Den ekstra tilføjelse af collagen indefra, har virkelig sat sine spor og jeg kan på det varmeste anbefale det.

Som det jo er, så må jeg ikke påstå at noget ikke officielt dokumenteret virker. Jeg henviser udelukkende til egne erfaringer og indtryk.

 

 

Brug rabatkoden Fie25 når du handler på Bidro’s web.

Derudover kan du deltage i konkurrencen om 2 gratis dåser Nordic Naturals Marine Collagen på min insta!

 

 

 

XXX Fie

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

 

Næste indlæg

At leve antiinflammatorisk.