VELKOMMEN!

VELKOMMEN!

Mit navn er Anne Sofie Espersen og du kender mig nok mest fra tv, film og teater som skuespiller.

Jeg lever af at optræde og elsker mit arbejde og al den variation det giver min hverdag. Skuespillet er hårdt arbejde, men også så utroligt givende i den anden ende. En del af min blog kommer netop til, at handle om mit arbejde som skuespiller, hvor jeg vil dele oplevelser fra min hverdag med dig. Komme med sjove annekdoter fra livet i en skrup skør branche og tage dig med ind bag facaden af glitter og glamour.

At arbejde som freelanceskuespiller betyder også, at man ind i mellem har monster travlt og i andre periode kan have meget (for) meget tid. I de stille perioder fordyber jeg mig i mine interesser og det er blandt andet også noget af det, min blog her kommer til at handle om.

Jeg vil blogge om mode, livstil, sundhed, kvindeliv, familie og bøger…men også om min tro følgesvend i form af en autoimmun lidelse, jeg stadig selv er i fuld gang med at blive klog på. Det er et sårbart emne at dele med andre, men vigtigt for mig, fordi det er en så kæmpe stor del af mit liv.

Jeg lærer en masse om sygdommen hver eneste dag og er allerede blevet en del klogere. Det vil jeg selvfølgelig gerne dele med andre, der som mig prøver, at orientere sig i en jungle af holdninger, kvaksalvere og kitler. De råd og vejledninger der vil komme til at være på bloggen, er dog nogle alle vil ha’ gavn af. For alle bliver jo glade i en glad krop 😀

Jeg håber at du vil læse med og komme med masser af forslag og kommentarer her på bloggen.

Fie

11 kommentarer

 • Charlotte

  1000 tak for at dele dine erfaringer❤️Jeg er netop begyndt at tage nogle af dine anbefalede kosttilskud. Det er dejligt at kunne “læne sig” lidt op af dig, da jeg lige har fået konstateret ms.
  Kh Charlotte

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mette

  Hejsa. Jeg har lige lyttet til din gåtur med fuglendorf. Fik vildt meget lyst til at følge din blog. Er helt ny i bloggers univers. Men nu får den sgu et skud. God dag til dig

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Hej Fie

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Birgit conradi

  Du er bare så sej.
  God ide med den Blok.
  Og åbenhed.
  Ka egentlig ikke komme i tanke om noget du ikke kan.
  Glæder mig til at følge din blog.
  Knus BIBBA

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Tanja

  Kære Anne Sofie,
  Jeg vil glæde mig til at læse med 👏🏻

  Mange hilsener
  Tanja

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Nette

  Hej Anne Sofie 😀 Jeg glæder mig til at følge dig. Hvilken autoimmun sygdom er det som udfordrer dig? Vh Mette

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Fie

   Hej Nette. Tak fordi du skriver. Den laaaange forklaring kommer på bloggen i morgen. Høres ved! XXX Fie

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

 

Næste indlæg

VELKOMMEN!