VELKOMMEN!

MS Skywalker -explained

Navnet MS Skywalker kommer sig af, at “MS” bruges som forkortelse af Multible Sclerose. Samtidig kan titlen “MS” også stå for “Motor Ship” og bliver derfor et lille kip med hatten til min hjemstavn, fiskerbyen Hirtshals.

Skywalker er en reference til mine elskede Star Wars-film og det faktum, at min følelsesforstyrrelse primært sidder under mine fødder og giver mig en fornemmelse af, at gå på skyer.

Fie (klogeåge)

4 kommentarer

 • Stine

  Hej Fie
  Jeg er ked af at høre om din sygdom. Min søde datter blev født med en kronisk sygdom, så vores liv er også meget tilpasset til de ting der nu engang gør at hun trives og lever godt med det. Tanker din vej. Kh. Stine

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Fie

   Tak Stine. Det er så dejligt med støtte. Heldigvis har jeg det godt igen og har, som jer, tilpasset mit liv så det glider så nemt som muligt. Kost, træning og mindfullness er tre essentielle dele for mig. Hyggeligt at du er med. (Igen) Knus til dig og din datter. xxx fie

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Trine

  Wow Fie. Det er jeg ked af at høre. Jeg synes dog MS Skywalker er en genial allegori. ❤️

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Fie

   Hahaha! Ja, Trine! Der er meget meget fine og meget meget dybe tanker bag denne halv kryptiske allegori 😀 XXX fie

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

 

Næste indlæg

VELKOMMEN!