Boganbefalinger i karantæneland VOL. 1

Boganbefalinger i karantæneland VOL. 2

Vol. 2 byder på super krimi og nekrofili.

 

 

KASTANJEMANDEN/ Søren Sveistrup.

Der findes mange gode danske krimier. Virkelig. Og man kan roligt kaste sig over de fleste af dem. En følger bad mig anbefale den mest spændende krimi jeg selv har læst og der falder valget så afgjort på denne super velkomponerede “whodunit” roman.

Navnet Søren Sveistrup virker måske bekendt for mange, for han er blandt andet hovedforfatter til DR succeserne Forbrydelsen I, II og III. Jeg gæster selv II’eren i en meget yngre og afbleget udgave.

Romanen stryger afsted og Søren Sveistrups virke som filmmanuskriptforfatter fornægter sig ikke. Der bliver sprunget rundt i tider, scener og montager og det er meget svært at kaste bogen fra sig, når man først får startet på den.

 

https://www.saxo.com/dk/kastanjemanden_soeren-sveistrup_haeftet_9788740053623

 

 

 

EN LYKKELIG SLUTNING / Maren Uthaug.

At stifte bekendskab med Maren Uthaug’s forfatterskab har været en kæmpe fornøjelse. Jeg har nydt hendes selvbiografiske striber i både bogform og på Maren’s Blog og at hun skulle vise sig at være så vild en romanforfatter, havde jeg ikke lige set komme. Hun skriver fabelagtigt og samtlige af hendes bøger, har kostet mig både nattesøvn og brok fra familien.

En lykkelig slutning, som er hendes seneste, skuffer ikke. Her får vi indblik i et stykke danmarkshistorie, når vi følger flere generationer af bedemænd, hvor ikke alle er lige beherskede, når det kommer til omgangen med døde kroppe.

Historien er både gyselig og grum, men også et indblik i hvordan landet lå for generationer og flere pandemier siden.

 

https://www.saxo.com/dk/en-lykkelig-slutning_maren-uthaug_indbundet_9788711904039?gclid=EAIaIQobChMI0ZDJ_Z246AIVxqQYCh1Z5ADGEAAYASAAEgKIBfD_BwE

 

 

 

 

2 kommentarer

  • Spændende at læse med, når du deler hvad du læser i denne Coronatid. Jeg må helt klart i gang med Marens bøger nu hvor du beskrev hendes bog. Jeg har sat dem på plads så mange gange (mens jeg arbejdede på et lokalt bibliotek), men aldrig taget mig sammen. Det må ændres nu!

    God weekend herfra. 🙂

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • susan petersen

    Spændende bøger, som der findes så mange af. Hvis jeg må anbefale en helt anderledes bog, så vil jeg foreslå: PENGUIN BLOOM, den forunderlige lille fugl, der reddede en familie. Forfattere Cameron Bloom & Bradley Trevor Greive. Rørende og smuk

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

 

Næste indlæg

Boganbefalinger i karantæneland VOL. 1