Boganbefalinger i karantæneland VOL. 2

Boganbefalinger i karantæneland VOL. 3

Vol. 3 byder på Texas, Kierkegaard og amerikanske seriemordere.

 

LONE STAR/ Mathilde Walter Clark.

Mathilde besøger hvert år sin far og hans familie i deres nærmest mytiske kæmpevilla i St. Louis. Her beskriver Mathilde så præcist og rørende følelsen af på en gang at hører til, samtidig med en ligeså stærk følelse af at føle sig udenfor. Bogen er både morsom og rørende når MWC skildrer familien (ikke mindst den gyselige stedmor) og bogens anden del, hvor hun og faren roadtripper til hans hjemstavn i Texas. 

Mathilde Walter Clark har en udsøgt sans for detaljen i sine beskrivelser af både mennesker, steder og situationer, så Lone Star er en bog man meget nødig lægger fra sig når man først er gået igang. 

https://www.arnoldbusck.dk/e-boeger/skoenlitteratur/huset-uden-ende?partner=partnerads&utm_medium=cpc&utm_source=Affiliate

 

HUSET UDEN ENDE / MATHILDE WALTER CLARK.

Er en (sprit) ny udgivelse med 20 litterære essays. I bogens første vender Mathilde tilbage til huset i St. Louis, hvor vi allerede i Lone Star får at vide, at et meget makabert mord er blevet begået. I Huset uden ende foldes denne historie ud og i en sammefiltring af egne erindringer blandet med den amerikanske seriemorderindustri, bliver du som læser fanget i et true crime agtigt  drama, der mareridtsagtigt snor sig omkring dig.

I de følgende essays bliver vi præsenteret for både en gorilla, Kierkegaard, Lykke Per, racisme og knitrende tanker om at miste. 

https://www.arnoldbusck.dk/boeger/skoenlitteratur/lone-star

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

 

Næste indlæg

Boganbefalinger i karantæneland VOL. 2