Flyttehelvede...

T A K, nu tuder jeg!

Kære alle dejlige der læser med herinde.

Det er simpelthen så overvældende, at modtage jeres hilsner her på bloggen. Jeg er dybt berørt over den kærlighed og fællesskabsfølelse, som vores lille “klub” rummer. Som ny med diagnosen er det mere end jeg kunne drømme om, at blive mødt af SÅ mange deltagende, søde og opmuntrende stemmer. Og så er jeg faktisk ret imponeret over al den viden I ligger inde med. Fedt at vi kan dele!

Jeg vil svare så godt jeg kan på kommentarerne hen ad vejen, men når måske ikke alle igennem helt simultant. Men vid, at I bliver læst og skattet allesammen.

Næste indlæg in process. Glæder mig til mere feedback.

 

Stort KYS

Fie

8 kommentarer

 • Dorte

  Hej Fie, velkommen i samme “båd”
  Som jeg har været i, i 23 år, Du er heldig at du har gode veninder, jeg ved om nogen, at det hjælper med at holde sig oven vande og være positiv, selvom det ved gud kan være svært.
  Jeg gik også med “hemmeligheden” i mange år.
  Men erfarede, at det ikke var godt for mig.
  Andet råd motion er også godt, men hårdt 😉
  Ønsker dig held og lykke fremover og tak for. Bremen 😃

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Helle Egede Bukdahl

  Hej Fie. Jeg sender dig en krammer og ønsker dig og din familie alt det bedste. Når man får sådan en besked, kan det hurtigt rive gulvet væk under en selv og sin familie. Som 10-årig fik min far konstateret MS (han var 39 år på det tidspunkt) og det var et stort chok for min storebror og jeg. I Holsted (en lille by i Sydjylland), hvor jeg kommer fra, var der ingen andre fædre, der havde en kronisk sygdom af den art, så der blev i starten snakket lidt i krogene i skolegården og der kigget lidt over skulderen, når vi kom gående med ham. Gennem scleroseforeningen blev vi tilknyttet en “gruppe” i den lokale kreds for børn vis forældre har sclerose. Det hjalp os rigtig meget at møde/snakke med andre, der “stod i samme situation”. Nu ved jeg selvfølgelig ikke, hvordan dine børn og din familie har reageret, men ud fra egne erfaringer, så kan jeg anbefale de tilbud, som scleroseforeningen tilbyder til både den der har diagnosen og til pårørende <3 Det kan nogle gange være svært forklarer ens venner eller kæreste, hvordan man har det som den der har diagnosen eller som pårørende. Som Christina skriver det, så er der heldigvis sket meget i forskningen og behandlings mulighederne, og mit håb er udviklingen fortsætter. En sidste ting jeg vil sige er: forsøg at tænk positivt, selv i de mørkeste tider og husk, hvad man siger om OS Jyder: Jyden, han/hun er stærk og sej <3 Håber du og din familie får en glædelig jul <3

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jens

  Sofie.
  Det er en lorteklub du er blevet medlem af. Til gengæld har klubben de bedste medlemmer i Verden. Den bedste måde at håndtere “Rose”, er at få hjælp af os andre og med tiden give hjælp tilbage.
  Velkommen i klubben, jeg er sikker på du vil bringe noget super godt til den

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Kære Fie (sjovt, det bliver jeg også kaldt af en kær ven), at ønske dig velkommen i klubben – det virker bare så forkert,da det jo er en klub, ingen ønsker at være medlem af…
  Men nu er du her – sammen med mange af os andre – og du skal vide, at der altid er hjælp at hente, et godt råd, masser af læsende øjne, et virtuelt (hedder det dét?) kram osv, osv..
  Jeg har haft diagnosen i 7 år og bliver aldrig gode venner med den ligesom jeg ikke accepterer den. Jeg accepterer, at diagnosen har gjort, at jeg må leve mit liv på en ny måde, men det er også det.
  Jeg har godt fat i sclerosen, indtil videre er det heldigvis mig, der – for det meste – bestemmer. Jeg har fundet nye veje, da jeg ikke længere kan arbejde. Så ganske kort, giv ikke op. Du finder vejen og jeg er sikker på, alle os herude, stadig vil få dig at se på de skrå brædder, på lærredet eller hjemme på husalteret 😉
  Knus til dig og rigtig glædelig jul ❤️

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Christina Rosenvard

  Sammen er vi stærke, og troen på en lys fremtid med denne følgesvend er bedre end nogensinde før. På de 14 år jeg har haft MS, er der sket virkelig meget i forskningen, og behandlings mulighederne. ❤

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Heidi

  ❤️ Kæmpe kram til dig ❤️ Arbejdede selv med sclerose patienter, da jeg blev syg.
  Nu prøver jeg selv, at få så meget positivt ud af livet som muligt.
  Kram ❤️

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sådan et indlæg, kan man ikke andet end at blive i godt humør af 😀

  Livet er altså bare allerbedst, når man deler det med ligesindede – både i surt og sødt (:

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Helene Heide Larsen

  Kæmpe krammer og knus hilsen en med 22 år Sclerosebagen and stil Going strong 😊💕

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

 

Næste indlæg

Flyttehelvede...