Fysioterapi og MS

Diamonds are forever.

Or not…

*reklame for Scrouples*

Da jeg fyldte 18 fik jeg af mine søde forældre en meget smuk ring. Konceptet var, at den lille spinkle “prinsesse ring” skulle kunne vokse i takt med de bedrifter og runde fødselsdage jeg i fremtiden måtte præstere. At den fine lille diamant der rejste sig fra ringens midte, gradvist skulle skiftets ud med en større og større sten, for til sidst at nå en volumen, der ville få selv en ægte  prinsesse til at miste pusten.

Men ak. Jeg mistede ikke pusten, men derimod ringen. Samtidig muligheden for at kunne showcase et levet liv gennem et fysisk vidne. En ring.

Nu forholder det sig heldigvis således, at jeg har fået foræret en ny. Smykkefirmaet Scrouples har sendt mig en ring mage til -i en anseelig størrelse. Måske de tænkte, at det ville være for optimistisk med en “begynder ring” min alder taget i betragtning? Uanset, så er jeg  L Y K K E L I G !

 

Som ekstra bonus, har Scrouples foræret mig en meget smuk og enkelt kæde, hvis vedhæng er skabt med samme potentiale for vokseværk. Dobbelt op på luck.

Det er virkelig et stykke højkvalitets kram og det lille medfølgende hæfte med ombytningsvejledning, har jeg lusket over i min kærestes brevbakke. Kommende højtider og fødselsdage in mente. Ikke mindst en anden stor begivenhed berammet til næste år, nu truet af corona restriktioner. Piv.

MEN. Indtil videre er jeg meget tilfreds med mine to yndige smykker og det med størrelsen…..det ved ved jo allesammen godt er undervurderet.

Scrouples og Kleopatra serien kan købes hos alle førende guldsmede ogi næste uge kan du, inde på min insta, deltage i en konkurrence , hvor du kan vinde din helt egen Kleopatra ring. Wee! Hop ind på Scrouples side og find inspiration til dine julegaver…

Find forhandler her.

XXX Fie

Heldige mig…

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

 

Næste indlæg

Fysioterapi og MS