Breathe baby, breathe...

Ondt i håret eller bare træt, træt, træt?

 

Bidro Plus Xtra, med Gelé Royale og B6-vitamin.

*reklame for Bidro.dk

 

Queen Bee galore.

 

Jeg troede ikke mine egne ører, da en ven af mig fortalte om tur til USA, hvor han skulle deltage i et brag af en fest, der strækte sig over fire dage. Et arrangement der bød på oveflod af eksklusive cocktails, gourmetmad og first class accommodation på byens fornemste hotel.

Det var dog ikke kun tanken om at vælte mig rundt i uvant luksus, der fik mine kinder til at blusse grønne af misundelse, men derimod den “treat”, samtlige gæste fik serveret dagen derpå.

Efter at brunchen var indtaget ved haciendaens turkisblå pool, rullede der pludselig en sværm af sygeplejersker ind i haven. En bus havde fragtet dem til adressen, så de kunne tage sig af de tømmermændsramte gæster. Ikke blot var de klædt i kitler, der var så sassy, at fantasien om  “the naughty nurse” for en stund kunne blive til virkelighed, de var udstyret med….dropstativer.

Indholdet af de poser der hængte på stativerne, viste sig at være mirakelkuren mod tømmermænd. En blanding af elektrolytter, antioxydanter, koffein, mineraler og vitaminer.

“To go” dropstativer er faktisk en business over there og trenden har nu vundet indpas flere steder i verden. “Mobile IV Vitamin Therapy”, hedder det og jeg var i CHOK, da jeg hørte om det. For intravenøs behandling med væsker er noget jeg personligt forbinder med hospitaler og bestemt ikke med stativrullende sygeplejesker på bestilling efter en våd aften.

Kuren virkede, faktisk ganske effektivt og festen fortsatte med dag to, da nålene atter var ude af gæsternes vener. På dag tre var kombinationen af behandling og den fortsatte fest så sammesmeltet, at armen der ikke var koblet til droppet, sagtens kunne fragte flere mojitoer til ganen. Imens.

Jeg har siden læst og snuset lidt rundt hos de forskellige udbyderes hjemmesider. Menukortet byder på mixturer med navne som; Standard Hangover, Premium Hangover, Professional Hangover (det er nok den kategori jeg efterhånden selv ville tilhører, min alder in mente), men også Wellness IV Detox. Jeg er stadig lige paf, men nu også lidt nysgerrig, for hvad ER der i de poser med den neongule powerblanding?

Ud over de åbenlyse aktører som elektrolytterne, der smukt balancere salt og sukkerbalancen og koffeinet til den søvnmanglende, så var der nogle klokker der begyndte at bimle, da jeg stødte på B-vitamin. B-vitamin, min gode gamle ven, som jeg altid trækker frem fra arsenalet af kosttilskud, når jeg er presset på ydeevnen og udfordret på tid og udholdenhed.

Og B-vitamin er det vi skal snakke lidt om nu, for jeg har fået mulighed for at teste endnu en sværvægter fra Bidro’s katalog. Bidro PLUS XTRA er navnet.

Bidro Plus Xtra er et kosttilskud der indeholder:

Rosenrod – forbedrer din fysiske ydeevne og er sprængfyldt med antioxidanter.

Gelé Royal – Bidro’s flagskib. Gelé Royal er også kendt som Bidronningføde, og det er utroligt næringsrigt. Den ellers almindelige bi-larve fodres med dette gennem hele udviklingsperioden for, at kunne ende som bidronning. Til sammenligning vejer den færdigudviklede bidronning 3 gange så meget som arbejderbierne og er dobbelt så stor.

B6 Vitamin – Bidrager til at mindske træthed og udmattelse og balncerer dit energistofskifte. Øger din energiproduktion og vitalitet samt stressforebygger. Desuden er det immunstyrkende, celleopbyggende og cellebeskyttende.

Bidro Plus Xtra giver dermed på mange måder energi til kroppen. Både fysisk og mentalt.

Som med så mange andre kosttilskud, skal man selvfølgelig også her være varsom med at overdosere. Jeg bruger som sagt selv Plus Extra, når systemet er belastet og kører lidt trægt. Effekten kan mærkes allerede mærke indenfor 48, så ha’ dem ved hånden, nå du skal præstere.

 

Jeg har selv stor glæde af et tilskud Gelé Royal med B6-vitamin, når jeg føler mig presset.

 

Du kan købe Plus Xtra her.

På Bidro’s hjemmeside kan du også shoppe Collagen og fiskeolie i prima kvalitet.

Med rabatkoden fie25, får du 25% rabat i hele Bidro’s shop.

 

Så imens tømmermændene fra 2020 langsomt manes ud af kroppen, kan du med fordel booste processen med lidt dronningeføde…

 

XXX Queen Bee Fiee 🙂

6 kommentarer

 • Lisbeth

  Hvilken plejer du at bruge til dagligt?

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Fie

   Jeg tager X-tra plus dagligt, men hold øje med min insta i september. Der sker der noget spændende på kosttilskudsfronten ❤️

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Vil gerne i kontakt med dig omkring et muligt samarbejde 🤗 Hvordan kommer jeg i kontakt med dig ?

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Bettina Rasmussen

  Hej. Har netop bestilt plus ekstra -har lidt brug for et skud ekstra energi i disse foranderlige tider.. men forstår jeg det korrekt -at jeg ikke skal tage dem dagligt men kun efter behov som forebyggende til hårde perioder?
  Mvh bettina

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Fie

   Ja. Jeg tager dem ikke konstant. Hvis du spiser varieret og i øvrigt også spiser en multivitamintablet dagligt, så er man dækket ind. Men i tilspidsede perioder med stress på job, eksamen eller når du mangler overskud, er de altså supergode at have ved hånden.
   XXX Fie

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

 

Næste indlæg

Breathe baby, breathe...